+36 70 670 3520

Keresssetek minket telefonon!

info@szamoljukegyutt.hu

Küldjetek e-mailt!

Szavazatszámlálók mentális felkészülése

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Köszöntünk a Számoljuk együtt mozgalom e-learning tanfolyamán!

Ahhoz, hogy a lehető legfelkészültebben érkezz a szavazatszámláló bizottságba, kérjük, hogy végezd el ezt a tanfolyamot!

A tananyagot azonnal frissítjük, mihelyt megjelenik a Nemzeti Választási Iroda (NVI) legújabb kiadványa.

A tananyag 13 fejezetre, ezen belül 12 (I-XII.) 3-3 részre oszlik:

1. A tananyag szövege – kérjük, olvasd el figyelmesen!
2. Gyakorik kérdések GYIK – nem szoros része a tananyagnak, ugorhatsz a tesztre, DE hasznos elolvasni!
3. Teszt kérdések – ezeket kérjük, hogy válaszold meg.

Kiegészítésként-színesítésként találsz videókat a fejezetek elején, ezek nem teljesen fedik a fejezet tartalmát. Kérjük, hogy a videókat NE tekintsd a tananyag szerves részének, csak azokból nem fogod tudni megválaszolni a kérdéseket. Ugyanakkor javasoljuk, hogy akár a szövegtől függetlenül, nézd meg őket!
A tesztkérdéseket megtalálod mind a 12 fejezet végén, mind a tananyag legvégén a XIII. fejezetben. Amennyiben inkább egyhuzamban végigolvasnád a szöveget és a végén válaszolnál a kérdésekre, erre is van lehetőséged a XIII. fejezetben. Az egész tananyag elvégzése maximum másfél órát vesz igénybe.

A rendszer naplózza, hogy melyik fejezetet olvastad el, mely kérdéseket válaszoltad meg sikeresen. Az elolvasott fejezet elején kis zöld pipa jelenik meg. Amennyiben nem egyszerre olvasod végig a 12 fejezetet, akkor a pipákból látod, hogy hol tartottál. A képernyő bal oldalán látsz egy navigációs sávot, ez lényegében tartalomjegyzékként működik. Arra a fejezetre kattinthatsz, amelyikre akarsz, függetlenül attól, hogy azt már elolvastad, a kérdéseket megválaszoltad vagy nem.

Mindez hozzásegít ahhoz, hogy a szükséges tudással felvértezve és magabiztosan érkezz majd a kijelölt szavazókörbe.