+36 70 670 3520

Keresssetek minket telefonon!

info@szamoljukegyutt.hu

Küldjetek e-mailt!

Előválasztási különszámot adott ki a Nyomtass te is!

A szamizdat 2021 legfontosabb belpolitikai eseményéről, az előválasztásról szóló különszámmal jelentkezett.

Nyomtass te is! – melyről itt írtunk legutóbb immár 4 éve működő, közösségi finanszírozású, közérdekű, pártoktól független, országos heti szamizdat kiadvány, melynek nem titkolt kitűzött célja, hogy a következő parlamenti választásokig elérjen az országban körülbelül 2 millió emberhez, akik kistelepüléseken élnek, és nehezen vagy sehogyan nem jutnak valós tájékoztatáshoz. 

Most, 2021 legfontosabb belpolitikai eseményéről, az előválasztásról szóló különszámmal jelentkeztek, amely szinte minden hasznos tudnivalót tartalmaz, ami a tájékozódásban segíthet. 

Az előválasztási különszámot itt lehet letölteni: 
https://www.nyomtassteis.hu/wp-content/uploads/2021/04/elovalasztasi_kulonszam_1.pdf

Mint írják, az ellenzéki pártok hosszú tanulási folyamat során találták meg az “Orbán-rendszer” leváltásának sikeres receptjét: az összefogást, előválasztást és a közös programot. 

Nyomtass Te is! azt mutatjuk be, hogyan működik az előválasztás, kik lesznek ennek a lebonyolítói, és milyen segítségre, támogatásra van szükség ahhoz, hogy tényleg a legjobb jelölteket találjuk meg országszerte, miközben kiválasztjuk a közös miniszterelnök-jelöltet is.

Önkéntesként bárki segítheti az előválasztás zökkenőmentes lebonyolítását

Az ország egész területén zajló előválasztás  probléma mentes levezényléséhez, a több százezer vagy akár milliós nagyságrendű szavazó kezeléséhez rengeteg civil önkéntes segítségére és támogatására lesz szükség.

Ezeknek a feladatoknak egy jelentős részét – a pártokkal szorosan együttműködve – a Civil Választási Bizottság hangolja össze. 

Az aHang közösség az előválasztás technikai lebonyolítását szervezi, és az online szavazás is nagyrészt az ő kezükben lesz. Ide várják az önkéntesek jelentkezését: ahang.hu/onkentes/ 

Számoljuk együtt mozgalom a választások tisztaságának és átláthatóságának biztosításán dolgozik, illetve ők választják ki és képezik a szavazatszámlálókat. 
Önkéntesnek jelentkezés a következő email-címen lehet: info@szamoljukegyutt.hu 

Nyomtass te is! mozgalom abban segít, hogy az előválasztással kapcsolatos információk az ország legkisebb településére is eljussanak. Itt is várják az önkénteseket, jelentkezés: www.nyomtassteis.hu/jelentkezes 

A Tabumentes Egyesület az előválasztási vitákat szervezi. Jelentkezés: facebook.com/TabumentesOrszag 

Dr. Magyar György és jogi csapata az előválasztási folyamat törvényessége felett őrködik.