+36 70 670 3520

Keresssetek minket telefonon!

info@szamoljukegyutt.hu

Küldjetek e-mailt!

Idősek közreműködése a jövő évi Országgyűlési Választások sikere érdekében

Az idős korosztály örvendetesen aktívan vesz részt a társadalmi eseményeken, közéleti tapasztalatának köszönhetően tevékenyen járul hozzá azok tartalmas lebonyolításához.

A korábbi országgyűlési választások alkalmával, az idősek kitüntetett szerepet vállaltak a lakosság érdeklődésének felkeltésében, a részvételi hajlandóság növelésében, és a szavazás napján a szavazóköri feladatok vállalásában.

Ahhoz, hogy minél többen éljenek alkotmányos jogukkal és aktívan részt vegyenek a majdani képviselők megválasztásában, ismét szükség van a nagy tapasztalattal rendelkező korosztály tevékeny közreműködésére.

Kérjük az idősek-, és a nyugdíjas kortársaink tevékenységeit összefogó, az érdekeiket képviselő: egyesületeket, klubokat, csoportokat, tagozatokat, köröket és műhelyeket, hogy kapcsolódjanak be a jövő évi országgyűlési választások civil oldali közreműködésébe. Kérjék meg a tagjaikat és szimpatizánsaikat, hogy vegyenek részt a választások előkészítésében, az idősek érdekeit felvállaló jelöltek megismertetésének folyamatában, a magas részvételre való mozgósításban és a majdan felállítandó szavazatszámláló bizottságok munkájában.

Budapest, 2021. november 08.

Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület

Szavazatszámláló bizottságba jelentkezés: https://szamoljukegyutt.hu/csatlakozz/